10.01.2024 г., 11:36 ч.

Пеньо Втори 

  Поезия » Пародии
88 0 0

"Човекът е човек, когато е на път" прав.

Всеки своя пътека си има крива.

Има нещастие, нещастие има.

© Венко Василкин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??