18.04.2016 г., 13:02 ч.

Пепел 

  Поезия » Любовна
312 0 0

Като мръсен, сив сняг се сипе от небето.

Всичко замръква под сивата ù, мръсна рокля,

разстелила се край мен.

Чувствам как пълзи във вените ми сивата отрова.

И вече стига до сърцето мое

и отвътре го изяжда.

Ето с гръд посрещам сивата земя

и като с одеяло, завива ме пепелта...

© Nasko Atanasov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??