Apr 18, 2016, 1:02 PM

Пепел 

  Poetry » Love
357 0 0

Като мръсен, сив сняг се сипе от небето.

Всичко замръква под сивата ù, мръсна рокля,

разстелила се край мен.

Чувствам как пълзи във вените ми сивата отрова.

И вече стига до сърцето мое

и отвътре го изяжда.

Ето с гръд посрещам сивата земя

и като с одеяло, завива ме пепелта...

© Nasko Atanasov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??