Преминах през стена от огън.
При теб да дойда и да те прегърна.
Протегнах пак ръка към теб.
Но пламъкът я бе обгърнал.
Отдръпнах я от твоята, защото
огънят и тебе щеше да гори.
Отстъпих пак назад в пламъка.
Не исках да те заболи.
Затуи сега на пепел се превръщам.
По вятъра до теб ще стигна.
Във вятъра гласа ми ти ще чуваш да шепти.
"Обичам те - Обичаш ли ме ти?"
© Вълко Тодореев Всички права запазени