7.12.2007 г., 22:40 ч.

Пеперудени мисли 

  Поезия
661 0 4
 

Пеперудени мисли

 

Мисли пеперудени хвърчат в безумен хаос
живот-секунда пърхаща, ловят със жарък плам.
Различни и чужди, далечни понякога,
лутат се самотни с бяг тъй луд и ням.

Търсят светлината, облени в тъмнина
в страх горчив се блъскат
и себе си убиват,
разтапящи се в тиха, пуста тишина.

Не мога да ги стигна, чезнат и умират
красиви, непознати, търсещи живота,
намиращи смъртта,
родени да създават, потъват в бяла пелена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Стела Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??