27.09.2011 г., 18:45 ч.

Пеперуди... 

  Поезия » Пейзажна
690 0 0

Пеперудите не са ли като балерини!?

Не озаряват ли с свойта нежност нощта!?

През тези всичките изминали години,

като усмивка нежна не премахват ли

                                  насъбралата се в теб тъга!?


Не обичаш ли да гледаш нощем

как играят своя танц в мъжделива светлина!?

Не мислиш ли, че всички можем

да играем всяка нощ с тях под крехката луна!?

© Десислава Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??