27 сент. 2011 г., 18:45

Пеперуди... 

  Поэзия » Пейзажная
812 0 0

Пеперудите не са ли като балерини!?

Не озаряват ли с свойта нежност нощта!?

През тези всичките изминали години,

като усмивка нежна не премахват ли

                                  насъбралата се в теб тъга!?


Не обичаш ли да гледаш нощем

как играят своя танц в мъжделива светлина!?

Не мислиш ли, че всички можем

да играем всяка нощ с тях под крехката луна!?

© Десислава Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??