5.10.2016 г., 21:57 ч.

"Пеперуди" 

  Поезия » Любовна
389 1 1

***

Повдига ми се бе  хора.

Нещо напира да излиза.

 

Дали препих!? Храната ли ми е в повече!

Не знам?

 

Тръгва от стомаха, кълбо.

Стига чак до устната кухина.

Боже, то и сърцето нещо бута! 

 

"Мамка му - преядох мисля"

-Пеперуди?! 

 

Знаех си, че се натъпках с тях.

Ала защо сега ми се повръща?

Нима тръгнаха една по една да умират?

***

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??