***
Повдига ми се бе хора.
Нещо напира да излиза.
Дали препих!? Храната ли ми е в повече!
Не знам?
Тръгва от стомаха, кълбо.
Стига чак до устната кухина.
Боже, то и сърцето нещо бута!
"Мамка му - преядох мисля"
-Пеперуди?!
Знаех си, че се натъпках с тях.
Ала защо сега ми се повръща?
Нима тръгнаха една по една да умират?
***
© Султан Ангелов - DESTUR Все права защищены