13.04.2019 г., 9:00 ч.

Едни кафяви очи 

  Поезия » Любовна
1861 1 1

Едни кафяви очи

 

В едни кафяви очи погледнах.
Загледах се тайно.
В самите очите наблегнах.
Говореха ми те омайно.

 

Едни кафяви очи, навсякъде.
Аз търся само твоето кафяво.
Доста очи ме гледат, отвсякъде.
Твоят цвят търся, твоето кафяво.

 

В едни кафяви очи се поглеждам.
Намерих своите там.
В тях плахо се вглеждам.
Моите се сливат с твоите, знам.

 

Едни кафяви очи, поглед един.
Много погледи, много очи.
Искам само твоят, незаменим.
Много хора, много души.

 

В едни кафяви очи погледнах.
Влюбих се тайно.
В самите очи наблегнах.
Влюбих се, как - незнайно.

 

М.Е

© Мария Енева Всички права запазени

Пеперуди летят в очите,
засилват се със всеки ден.
Горя по теб, следвам си мечтите,
за единствената пеперуда в мен.
Гоня ти сърцето да го стигна, ...
  334 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??