30.04.2017 г., 23:50 ч.

Пеперуди 

  Поезия » Пейзажна
364 1 0

Пеперуди

 

Летят пеперуди…

омайват с красота.

На криле си носят

небесната дъга…

 

На цветята кацват

и с тях се сливат.

С цветове чудни

мечти заливат…

 

От нектара пият…

хоботчета забили.

С крилцата пърхат

нежни и красиви.

 

На любовта символ,

щастие разнасят.

На хората отново

радостта донасят.

 

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??