Перфектноримест стих
по всичките закони,
но в него не открих
живот, а голи клони.
По структура блестящ,
но някак синтетичен -
Със анаболи фраш,
стандартен и безличен.
Поезия такава
със ритъм съвършен,
но с мъртъв дъх на плява
не ме вълнува мен.
Студено изящна,
безцветно оцветена,
в очите ми - нещастна,
до край обезкървена.
А друга леко криви
в законите - огради,
но с стиховете живи
в сърцето пали клади...
17.05.2016.
Георги Каменов
Честитя на всички прочели и непрочели Световния ден на Поезията!
Пожелавам щастие, силна Муза, вяра и здраве!
© Георги Каменов Всички права запазени