14.03.2007 г., 21:37 ч.

ПЕРФЕКТНО 

  Поезия
933 0 3

Перфектно кръглата луна
се взираше в перфектното море,
в перфектно чистото море
се виждаше перфектна красота.
Перфектно гладки същества
се движеха в перфектна тишина,
перфектно пълна тишина обземаше и моята глава!
Перфектно чисти езера
се криеха под плуващи цветя,
в плуващи цветя почиваха си капчици роса,
чистата роса сияеше в силна светлина, силна светлина обземаше и моята глава!

© Зорница Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??