25.11.2009 г., 11:54 ч.

Перфектно 

  Поезия » Пародии
951 0 4

ПЕРФЕКТНО

Перфектно работя, перфектно обичам
и всичко аз правя перфектно...
Перфектно обличам, перфектно събличам
и всичко перфектно-ефектно!!!
Перфектно заспивам, перфектно се будя,
перфектно си мия очите.
Перфектно се бръсна, та чак съм учуден!
Перфектно си реша косите...
Перфектно-самотен перфектно си правя
перфектната шопска салата,
накрая перфектно ракийка поставям
и после - перфектно - в кревата...

Перфектно се будя, перфектно се чудя
какъв ли перфектен бях снощи?
Перфектно разбирам,
че всички са луди.
А аз съм перфектен все още...

25.11.2009

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??