23.09.2008 г., 11:35 ч.

Перлички - мечти 

  Поезия » Източни форми
642 0 12
***
Раздрани облаци,
слънце преваля -
разбита мечта.
***
***
Кораб в небето,
фарове мигат -
Лунна мечта.
***
***
Пламъче смигна,
въглен припукна,
зимна мечта.
***
***
От пух завивка,
искри усмивка -
снежна красота.

© Татяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??