15.10.2017 г., 19:09 ч.

Перо мое 

  Поезия » Философска
632 2 9

   Перо мое

 

Перо мое, мое мило перо,

с теб сме заедно, с теб сме едно!

Разказваме на хората за Любовта.

За Самотата,за Живота изпълнен с тъга.

За Вярата, изпълнена с Надежда една.

За малките и пораснали деца.

За Слънцето с топлите си лъчи.

За Морето с пенливите си вълни.

За Младостта буйна и непредвидима.

За Старостта изпълнена с Тъга.

За Красотата в човешката Душа.

За Жената, истинска с ценности и качества!

За Лятото носещо ни топлина.

За Есента изпълнена с красота.

За Зимата снежна, бяла картина една.

За Пролетта красива, надежда една.

Едно вдъхновение и вземам те в ръка,  

и ражда се произведение сега,      

разкривам моята душа за хората.                                                             

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??