13.04.2021 г., 21:10 ч.

Перспектива? 

  Поезия » Гражданска
202 0 0

Безобразни!...
Отрочета разни…
На мама, на тате,
на чичо, на бате…
Червени или сини,
на деня все силни!
Вихри се прослойка
от база и надстройка.
По наследство податка….
Палитра богата!
Цветът отдавна
не е от значение!
И няма спасение
от гладни за власт!
Няма насищане
ничия паст!
Какви ти перспективи?
Все едни са талантливи!
Деца на журналисти,
деца на артисти,
деца на министри!
Бъдете оптимисти!!!
До девето коляно
завързани с връв…
В колона управленска
пак се редят!
Историята се повтаря
Вълкът, овцете и овчаря….
Продължава да е номинал
изборът към… Втори терминал!

© Даниела Виткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??