11.03.2009 г., 18:57 ч.

Песен 

  Поезия » Друга
572 0 3

Ще те захвърля като нежелана мисъл,
като снежинка в стъклен плен
и ще тръгна през полята свежи,
в новия априлски ден...

И макар самотни да са мойте стъпки,
макар сама лалета да бера,
всеки сам е, знам - отвътре,
всеки търси светлина...

Въздухът по-лек е,
по-топъл е денят
без бронята желязна
на тежките слова.

Ще потърся топла вечер,
ще полегна, ще поспя...
И ще се събудя с нова песен,
ще потърся светлина...

© Бла - бла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • всеки сам е, знам - отвътре,
    всеки търси светлина...

    хареса ми
  • ами аз не съм го кръстила така,защото е песен
    И мерси много Ирен,надявам се
  • Като идея може, но то ритмична гледна точка това не е песен.
Предложения
: ??:??