28.10.2020 г., 8:48 ч.

Песен, танц и още нещо 

  Поезия » Любовна, Друга
277 0 0

Песен –
с теб животът е чудесен!
Тя дава сили и мечти
в живота всичко да се осъществи!

 

Танц –
с теб животът е кат гланц!
Той внася ритъм и искри, 
и пулсът на кръвта ни да кипи! 

 

А танц със песен е мечта
за всяка жива същина,
която щастие дарява
от гледката, която всява!

 

Любов и страст са ни рефрен
след танц, със песен упоен!
Докосват някак в сърцето
и нам ни става леко, леко!

 

И искам да танцувам! 
С песни да флиртувам,
да нося щастие за двама,
да бъда най-любима дама!

 

Любов и щастие в едно
за всяко живо същество!
Нима това не е прекрасно? 
Нима няма нещо по-ясно!? 

 

05.10.2020г.
 

© Кремена Арменчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??