Песен –
с теб животът е чудесен!
Тя дава сили и мечти
в живота всичко да се осъществи!
Танц –
с теб животът е кат гланц!
Той внася ритъм и искри,
и пулсът на кръвта ни да кипи!
А танц със песен е мечта
за всяка жива същина,
която щастие дарява
от гледката, която всява!
Любов и страст са ни рефрен
след танц, със песен упоен!
Докосват някак в сърцето
и нам ни става леко, леко!
И искам да танцувам!
С песни да флиртувам,
да нося щастие за двама,
да бъда най-любима дама!
Любов и щастие в едно
за всяко живо същество!
Нима това не е прекрасно?
Нима няма нещо по-ясно!?
05.10.2020г.
© Кремена Арменчева All rights reserved.