1.05.2022 г., 14:13 ч.

Песен за двама 

  Поезия » Любовна
229 0 0

Остани само една песен време 
преди животите си да продължим поотедлно, 
както си обещахме, че няма да стане.
Остани само една песен време 
и без това след теб вече не стават за слушане.
Остани само една песен време
да чуя как дишаш до мене без мене
Остани само една песен време

да си измисля спомени, 
в които те има.

 

Остани само една песен време 
да чуя след тебе тишината, да си измисля, 
че една песен, звучеше за двама.

Dahlia Noir

© Черната Далия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??