17.06.2014 г., 21:59 ч.

Песен за морето 

  Поезия » Любовна
694 0 1

Вълни пенливи и златен пясък,

небе щастливо и много крясък.

При тебе идвам, идвам отдалече.

Море, не мога без тебе вече.

Ех, море, море, море.

Море, сърцето ми пленяваш.

Ех, море, море,море...

завинаги при теб оставам.

Окъпан в слънце, Бургас ликува.

Далеч от теб море, тъгувам.

С чайките бели, с гларуси красиви

при теб море само съм щастлива.

Ех, море, море, море...

Море сърцето ми пленяваш.

Ех, море, море, море...

завинаги при теб оставам.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ехх и аз това си викам всеки ден -Ех, море, море, море... обичам го, обожавам го!!! Много красиво, нежно и интересно произведение!! Пленяващо е!БРАВО!
Предложения
: ??:??