Вълни пенливи и златен пясък,
небе щастливо и много крясък.
При тебе идвам, идвам отдалече.
Море, не мога без тебе вече.
Ех, море, море, море.
Море, сърцето ми пленяваш.
Ех, море, море,море...
завинаги при теб оставам.
Окъпан в слънце, Бургас ликува.
Далеч от теб море, тъгувам.
С чайките бели, с гларуси красиви
при теб море само съм щастлива.
Ех, море, море, море...
Море сърцето ми пленяваш.
Ех, море, море, море...
завинаги при теб оставам.
© Петя Ченкина All rights reserved.