21.07.2017 г., 15:15 ч.

Песен за нас 

  Поезия » Любовна, Авторска песен
901 1 1

Можеш да пееш за мен и аз ще пея за теб.

Това е песен за нас.

Знам, че сме преминали през много,

но все още те искам с мен.

Така, че хвани ръката ми и

остави любовта да те води.

 

Припев:

Чувстваш ли го? Защото аз го чувствам?

Близо до теб и нищо не може да ме спре.

И нищо не може да ме спре. 

Шепни ми на ухо, покажи ми го, докажи ми го.

Шепни ми на ухо, покажи ми го, докажи ми го.

 

Ръката ти в моята, сърцето ми в теб и

да, ние гледаме напред.

Да, ние гледаме напред.

Сърцето си аз извадих от гърдите.

На теб ти го дадох пак и пак.

Така, че какво още чакаш ела и пей с мен.

 

Припев:

Чувстваш ли го? Защото аз го чувствам?

Близо до теб и нищо не може да ме спре.

И нищо не може да ме спре. 

Шепни ми на ухо, покажи ми го, докажи ми го.

Шепни ми на ухо, покажи ми го, докажи ми го.

 

© Ива Гачкова Всички права запазени

Това е първата ми написана песен.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво! Продължавай да пееш и пишеш!
    "Възпявам електрическото тяло..."Уолт Уитман!Чети поезия.Прочети"Стръкчета трева".
    Талантлива си!
Предложения
: ??:??