6.06.2008 г., 17:12 ч.

Песен за шала 

  Поезия » Друга
584 0 5
Бях на бала на 12 "Д"
и едно момиче изгуби си шала.
Точно след бала, в студа на нощта,
това момиче оголи шия - фина и бяла,
и луната над нея, още по-бяла,
намигна с насмешка като че завидяла
на нейната малка несрета.
И светлината бледа разляла,
луната прибра си обратно късмета.

© Серафим Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??