5.12.2021 г., 9:35 ч.

Песента... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
568 0 0

Песента подир есента.
Сгушена и тя на две

 

Изпускам се
Двете ти ръце
ме изпускат
Недей
Не ме изоставяй
Не мога да понеса
повече да гледам
Дъждовният ти образ
Как избледнява
пред очите ми
ослепели от дъждовни
сълзи вплетени в твоето
Мълчание. 
 

Kami Choi Ilieva (Камелия Илиева) 

© Камелия Илиева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  922 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??