Dec 5, 2021, 9:35 AM

Песента... 

  Poetry » Love, Free verse
569 0 0

Песента подир есента.
Сгушена и тя на две

 

Изпускам се
Двете ти ръце
ме изпускат
Недей
Не ме изоставяй
Не мога да понеса
повече да гледам
Дъждовният ти образ
Как избледнява
пред очите ми
ослепели от дъждовни
сълзи вплетени в твоето
Мълчание. 
 

Kami Choi Ilieva (Камелия Илиева) 

© Камелия Илиева All rights reserved.

Произведението е включено в:
  926 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??