15.12.2007 г., 8:28 ч.

Песента 666 

  Поезия » Друга
780 1 13
ПЕСЕНТА 666

Разкъсани юздите, конят -  куц и стар,
беззъбо кучето - верен другар.

Мечът остър вече е ръждив,
но аз - аз съм още жив.

И звярът гладен, още е внимателен и плах,
защото знае - знае, че не ме е страх.

А когато, безсилен, на свирепия му апетит се предам,
666 ръждиви рибарски куки ще изям.

И гордо, ухилен ще възкликне САТАНАТА:
- Евала брат, пак спечелихме играта!

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??