3.11.2007 г., 13:03 ч.

Песента - формула 

  Поезия » Друга
587 0 6
Песента - формула

+ Горе - вечен и болен садист.
+ Долу - зверски гладен империалист.
+ По средата - болка смърт и кошмарен зор.
= Резултатът - наркотици, секс и РОКЕНДРОЛ.

- Заключение: Принципи и морали - воняща туршия,
 смърдящо мезе за религиозна помия.

- Извод: Мъките, всички - забрави си
с малко помощ от ЕИ СИ ДИ СИ.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??