27.02.2009 г., 14:26 ч.

Песента на думите ти нежни 

  Поезия » Любовна
534 0 2

С трепетно вълшебна красота,

нежно в мигновенията кратки,

нека ме упойва песента,

песента на думите ти сладки.

 

И с приятно мека топлина

ласкаво душата ми да милва,

и със дъх на пролетни цветя

нека ме омайващо опива.

 

И сред хиляди - безброй слова,

в шумотевицата на тълпата,

бас държа, че няма да сгреша

тихия ти шепот в тъмнината...

.........................................

С шеметно омайна красота

в мигове трепетно вълшебни

нека ме опива песента,

песента на думите ти нежни.

 

 

© Христо Оджаков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??