Feb 27, 2009, 2:26 PM

Песента на думите ти нежни 

  Poetry » Love
509 0 2

С трепетно вълшебна красота,

нежно в мигновенията кратки,

нека ме упойва песента,

песента на думите ти сладки.

 

И с приятно мека топлина

ласкаво душата ми да милва,

и със дъх на пролетни цветя

нека ме омайващо опива.

 

И сред хиляди - безброй слова,

в шумотевицата на тълпата,

бас държа, че няма да сгреша

тихия ти шепот в тъмнината...

.........................................

С шеметно омайна красота

в мигове трепетно вълшебни

нека ме опива песента,

песента на думите ти нежни.

 

 

© Христо Оджаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??