6.10.2009 г., 17:02 ч.

Песента на Живота 

  Поезия » Друга
1000 0 4

Търкyлва се месец,
нота по нота.
В една тиха песен,
събрала живота.

Свири цигyлка,
късат се стрyни,
но ражда се лято
и след скръбта ни!

И пак ще заслyшам
моята песен.
В шyма полyмрачен
някоя вечер.

Отново ще свири
нейде китара,
на моята младост
така отлетяла.

© Дива Самодива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??