1.02.2012 г., 11:34 ч.

Песента на китарата 

  Поезия » Друга
738 0 3
Приказно красива песен на китара
се носи над смълчаните улици,
някой свири мелодия стара
за любов и дъхави люляци.

Нахлува в мен магията на спомена,
докосва нежни струни във душата,
кристална сълзица пада отронена
и прогонва за миг самотата.

И връщам се сякаш в друг мой живот
на лунни разходки и нежни копнежи,
на смях, очарование, небесен благослов,
на слънчеви блянове и душевни летежи.

Свири, звънка китаро, не спирай,
върни ми нежността във сърцето,
обич красива, в мен не умирай,
с полет на птица докосни ти небето!!

val

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??