10.05.2013 г., 8:02 ч.

Песента на щурците 

  Поезия
927 0 2

Ти ще бъдеш там.
А аз, в дивата земя,
ще се скитам сам.

 

Някъде, с някой "него".
А аз, в загубена страна,
ще обричам свойто его.

 

Този "онзи" те ранил.
А аз, във таз поляна,
"толкоз далеч" съм вече бил.

 

Ще се оправиш, намери си друг!
А аз, омаян от песента на
щурците, ще остана тук.

© Лазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??