May 10, 2013, 8:02 AM

Песента на щурците 

  Poetry
907 0 2

Ти ще бъдеш там.
А аз, в дивата земя,
ще се скитам сам.

 

Някъде, с някой "него".
А аз, в загубена страна,
ще обричам свойто его.

 

Този "онзи" те ранил.
А аз, във таз поляна,
"толкоз далеч" съм вече бил.

 

Ще се оправиш, намери си друг!
А аз, омаян от песента на
щурците, ще остана тук.

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??