1.10.2007 г., 14:02 ч.

Песента за "ами сега"  

  Поезия
520 0 6
Евангелистът ми избая,
че ще вляза в рая.

Изръмжа гласът на Луцифера,
че съм му в тефтера.

Атеистът ми рече,
че няма да ме има вече.

Будистът разклати глава.
- Ще се преродиш, ама муха.

А пък аз горкия...
Ами... ще пия една ракия.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??