2.10.2007 г., 17:22 ч.

Песента за дома 

  Поезия
445 0 9
Към ада, бързо към ада,
там ме чака моята награда.

Надолу със скорост бясна съм устремен,
хей - стиска ли ти да дойдеш със мен?

Че живях свободен и без капка страх,
с удоволствие огромно вършех всеки грях.

Към къщи, надолу към ада.
О, господи! Каква наслада!

Ще се видим с дявола стар,
от години точен другар.
И много приятели вече са там,
сбирка, купон, празник голям.

Към ада! И опиташ ли да ме спреш,
Шамара -голям бой ще отнесеш.

А нещастни разни евангелисти
и малки подли моралисти,
и агънца със сърца на разбойници,
ужасно религиозните усойници,
и всички нормални и празни глави,
дето блъскат по райските врати
и дето от яд и завист се пукат,
ами те... те да го духат!

И не ще замръзнем там долу в ада.
Не ще се подхлъзнем, че там сняг не пада.
Дръзко прави гордо ще стоим,
дори и в пламъци да горим.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??