27.10.2007 г., 13:35 ч.

ПЕСЕНТА ЗА ОТМЪЩЕНИЕТО 

  Поезия » Любовна
1051 0 11
ПЕСЕНТА ЗА ОТМЪЩЕНИЕТО

За изневярата не ще ти простя
и даже от яд да умра,
като черен котарак - ще се преродя
и 13 пъти - пътя ти ще прекося.

По цели нощи ще ти досаждам,
че на покрива ти - мацките ще ухажвам.

И много ще е страшен - твоят терор,
че в саксиите ти ще посаждам - купчинки тор.

© Алекс учо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??