21.12.2012 г., 12:02 ч.

Песничка без ноти 

  Поезия » Любовна
396 0 7

Все във бяло те сънувам

като облаче в небето.

Все в зелено те рисувам

със очите на детето.

 

В ранно утро те посрещам

като розовата фея.

Все за тебе се досещам,

пак от страст когато тлея.

 

В сините очи потъвам -

сам удавник във морето.

В красотата ти затъвам,

щом те гоня по полето.

 

Все дори не те достигам

на високите ти коти.

При теб сега дали пристигам

с тази песничка без ноти?

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??