8.05.2011 г., 22:20 ч.

Песничка за стрелочника 

  Поезия » Хумористична
845 0 30

Прекарах три незабравими дни

със моя Алехандро,

стрелочникът с бадемови очи

от гара Ню Орландо.

 

За миг изпуснах моя влак

и бях картинка жалка,

но освети душевния ми мрак

с блестящата си палка.

 

Припев: Алехандро, Алехандро,

               от гара Ню Орландо...

 

Оказахме се по душа

със сходни звездни знаци,

аз, старата Ивон Гага,

със него сме близнаци.

 

И докато се дрехи изсушат,

изчаках по пантофи,

попяхме песни на Булат,

порецитирахме  Петьофи.

 

Припев: Алехандро, Алехандро,

               от гара Ню Орландо...

 

Завършихме със Бари Уайт,

звездите на Фернандо,

три дена четох Блек енд Уайт

със моя Алехандро.

 

Припев: Алехандро, Алехандро,

               от гара Ню Орландо...

 

 

 

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??