5.10.2004 г., 12:12 ч.

Песъчинка в окото 

  Поезия
995 0 0
Песъчинката:

В солената вода съм се родила,
ръбчетата ми, подостри вълноломa.
В драскането - там е мойта сила,
какво че стене от това окото.

Окото:

От де се взе, защо е тъй жестока,
любувах се на морската стихия,
с клепачи мигам, меко я насочвам,
солените ми сълзи я завиват.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??