6.12.2011 г., 15:20 ч.

Пет минути 

  Поезия » Любовна
965 0 4

ПЕТ МИНУТИ


Моята малка ръка в твоята се губи,
очите ми греят като ярки звезди,
душата ми пее, че до мене си ти.
Да помълчим,  за да си кажем всичко.
С две ръце и пет минути време.



© Гери Д Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??