31.08.2005 г., 17:22 ч.

Петя 

  Поезия
1415 0 2
ТЯ
С момиче влюбено,красиво се срещам всеки ден,
Ах,как искам да е влюбено-именно в мен.
Понякога се взирам в нейните очи,
зелени-но пълни със сълзи.
В моят поглед тя навярно сазира любовтта,
но малчим ние двама,
малчим-докрая на деня
пиша тези стихове защото те обичам,
тези думи навярно на друга не ще изричам.
Колкото и да не ти се вярва-ти си единственна за мен,
усмивката ти чаровна поставя ме в плен.
Ако някога разбереш за моята любов,
знай че аз преди-да ти призная-
още не бях готов.
Но щом си получила това,
навярно вече знаеш коя за мен е любовтта.

© ОоОоОоОо ОоОоОоОо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно е!!! 6 от мен!
  • Това е написано с много любов,но знаеш кво мисля аз по въпроса
Предложения
: ??:??