5.12.2009 г., 10:56 ч.

Петъчно 

  Поезия » Любовна
669 0 3

Ще става все по-тихо,

а вратата на дома ми - все по-тежка,

ще чакам все по-малко,

а красотата ми ще бъде някак си мъртвешка...

 

Ще лягам все по-рано,

в леглото ми отдавна няма да е тясно,

матракът стар ще бъде вдлъбнат,

за съжаление, единствено отдясно...

 

Ще гледам все по-често през прозорците отсреща,

ще си представям, че съм майката от третия етаж,

детето от тавана,

или пък друго нещо...

 

Ще гледам и ще си мечтая

някой ден,

да срещна поглед от прозорец,

мечтаещ си да бъде МЕН...

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??