14.03.2020 г., 11:41 ч.

Петък 13-ти 

  Поезия » Философска, Гражданска, Свободен стих
598 0 0

Ах, петък 13-ти, любим си ми,
носиш ни "рестарт" на всички ти.
За дълго вкъщи ще се приберем
и с мислите си ще се съберем.
Любимото кафе ще пием бавно
и през промяната ще минем плавно.
Ще мечтаем и ще си възвърнем стари цели,
в миналото тях да ги осъществим, сме щели.
Ще си припомним времето един със друг,
защото всичко съществува сега и тук.
Вкусната храна ще готвим със любов
и на "старта" всеки ще се върне като нов.
Леглото ще ни чака, намачкано от вечерта,
ах, петък 13-ти, начало си на нови времена.
 

П.П. Вдъхновение по време на вирус

© Деница Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??