5.05.2010 г., 22:51 ч.

Петък 

  Поезия » Бели стихове
800 0 0

Неизбежно се случваш във петък.

И ми е някак различно.

Ти отдавна изгуби сърцето си,

но още сънуваш облаци

и вечер прегръщаш миражи.

И целуваш жена неотминала те,

но някак отвътре си знаеш,

любовта не е погинала.

Толкова искаш да вярваш във нея.

Толкова те боли

от мисли разрошени.

И се случваме в петък.

И е различно...

А в съботата пак ще е дъждовна...

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??