Неизбежно се случваш във петък.
И ми е някак различно.
Ти отдавна изгуби сърцето си,
но още сънуваш облаци
и вечер прегръщаш миражи.
И целуваш жена неотминала те,
но някак отвътре си знаеш,
любовта не е погинала.
Толкова искаш да вярваш във нея.
Толкова те боли
от мисли разрошени.
И се случваме в петък.
И е различно...
А в съботата пак ще е дъждовна...
© Полина All rights reserved.