11.07.2018 г., 9:38 ч.

Пиа- Патриция 

  Поезия » Любовна
1034 1 6

Да бъде честит деня,

в който за първи път

душите ни се сляха!

Да бъде светлина в

нашите сърца, да

бъде Рай за двама ни

домът наш! Постелката

ми приготви- аз ида

за да те имам! Ти

ще бъдеш до мен-

завинаги!- за да ме

имаш... И дявола, и Бога

намират пристан в

моето сърце- господар

на света мога да бъда,

но за теб, Афродита

моя, аз съм роб и

слуга на лбовта твоя!

Красавице, вземи ме

и ме отведи надалеч!

Вземи силите ми- вземи

всичко- само не си

отивай! Страстта ти

ме изгаря, любовта ти

ме опианява! Патрицианка

горда с дух извисен

към доброто! Душата ти

е чиста, като извор

в планината! Дай ми

да пия и нека пиян от

любов да изгоря на кладата

на твоята тръпнеща плът!...

© Нако Наков Всички права запазени

Пиа- Патриция е двойно име, популярно в древен Рим.

Пиа означава чиста, девствена чистота, а Патриция

е за горда, от знатен род, също и благородна...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря от сърце, приятелко!
  • Ех, ех
    Хем научих нещо ново, хем ме радваш.
    Поздрави и желая много, много да си щастлив.
  • Такава е, Силвия... благодаря ти от сърце!...
  • Красива отдаденост. Хареса ми.
  • Благодаря ти, мила!... Дано и нея омая така...
  • Прекрасно!
    Така умело боравиш с фантазията си...
    Омайваш...
    Красиво си представил любовта между Пиа - Патриция и неиния любим...
Предложения
: ??:??