15.02.2009 г., 9:47 ч.

Пианисимо 

  Поезия » Любовна
529 0 7

С горещи и чувствителни пръсти

ще настроя моето раздрънкано пиано.

С най-верен и затрогващ тон да усетя

пак чувства изтръпнали, заспали.

Защото...

Все някой със очакван стон ще буди...

Те, гордите, не търсят спасение

в общоприетите заблуди...

Те, сгушените, в съновидение

от благословени чертози,

не отпътуват в безпътните

пространства празни,

защото...

Тях винаги ще ги открива

моето акордирано пиано

с най-чувствителните пръсти...

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??