14.12.2007 г., 11:00 ч.

Пианист 

  Поезия » За деца
584 0 8

                                       Пианист

                   На  тавана, тихо  и прашно,
                   паяжини... ах, колко е страшно...
                   Сгушено, старо  пиано,
                   затихнало... слънце  не видяно...

                   Клавишите... о, зашумяха,
                   ох,  чак  събуди се шкафа, я  виж!...                  

                   Как  мишленце  сиво  лудува,
                   с  краченце  по  бял, черен  клавиш...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??